Problem with T-10 transmission - Ford Muscle Forums : Ford Muscle Cars Tech Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 12-14-2002, 11:57 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 562
Problem with T-10 transmission

Hi guys,
I have a problem with the 2-3 upshift and 4-3 downshift in the T-10 in my sprint. When I make the 2-3 upshift it goes in kinda hard, and it won't downshift directly from 4th to third unless I'm going real slow or go from 4th to 2nd to 3rd. I'm guessing syncronizer. Would an additive help? Thanks!
falcon64 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-14-2002, 03:46 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 557
Problem with T-10 transmission

no you might check your shifter adj. if one has pressure if will be hard but more than likly trans. is worn dont exspect to just do syncros its always more
blown33 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-14-2002, 05:31 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 562
Problem with T-10 transmission

Thanks blown 33, I really want a mildly worked C-4 anyway, so I'll just baby it until I can afford the swap.
falcon64 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Muscle Forums : Ford Muscle Cars Tech Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome