Ford Muscle Forums : Ford Muscle Cars Tech Forum

Ford Muscle Forums : Ford Muscle Cars Tech Forum (https://www.fordmuscleforums.com/forumindex.php)
-   C4 Transmissions (https://www.fordmuscleforums.com/c4-transmissions/)
-   -   C4 won’t go in reverse until you put it low 1 (https://www.fordmuscleforums.com/c4-transmissions/649922-c4-won-t-go-reverse-until-you-put-low-1-a.html)

Kenny Bonin 05-25-2018 07:11 AM

C4 won’t go in reverse until you put it low 1
 
I rebuilt my C4 and everything was working good. I drove it after it sat for about 6 months. I went to put it in reverse and it would not engage. I put it low 1 and the reverse came back. I am thinking it is either a valve sticking or the servo is not working properly. I check the fluid and it is on the full mark. I have researched this problem on the forums and found nothing.

gregaust 05-25-2018 11:45 PM

Re: C4 won’t go in reverse until you put it low 1
 
The only thing happening when you do that is going to low 1 is moving the servo. Might be something going on there


All times are GMT -7. The time now is 03:37 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome