Ford Muscle Cars Tech Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
2,797 Posts
Discussion Starter #1
How many wagons do we have on here? I have a '63 Country Sedan, was a 260 2-speed fordomatic with 350 gears. Now it's a .030 over 360, 406 cast headers, Edelbrock Performer Manifold with a 600 Holley and toploader 4-speed with 370 gears. Building a .030 over 428 with dual quads or tri-power, I have both. Rebuilding the front end now, still needs paint and upholstery.
 

·
Premium Member
Joined
·
578 Posts
I have a 63 Country Sedan Wagon. It is origionally a 289 car. I am in the process of getting it running again. I just put a 351 W in it with an AOD. I just rebuilt the rear end of the car. I put a 3.25 locking differential in it. Hoping to get some decent milage with it. I am planning on pulling my '67 Airstream trailer with it. I should have it on the road by July. I have to get headers for the car which has been a pain in the butt. I guess I am going to have to switch to a floor shifter and get rid of the column shifter. It is such a tight squeeze on the drivers side of the engine. Got any suggestions? My brother also has the same wagon.

Larry
 

·
Super Moderator
Joined
·
21,517 Posts
There was a '67 (might still be) on ebay with not a bad price. At least it wasn't a bad price a couple days ago. Runs and drives even. The only thing bad about it was the color. An ucky green. Not the dark olive looking and not green grass green whatever shade it is.
 

·
Registered
Joined
·
256 Posts
Hi, I have a 1964 Country Squire. 352 4V, cruise-o-matic, original paint / interior.

How do you guys add a photo to a forum post?
 
1 - 9 of 9 Posts
Top